Diensten

 Diensten die wij aan uw leveren.

 

HEEFT U VRAGEN, OVER DIENSTEN DIE WIJ LEVEREN?

Wilt u weten wat het kost? of nieuwsgierig hoe we te werk gaan, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen, 

Delux Meida is uw partner op het gebied van multimedia,

 

Wij leveren bijna alle diensten aan op het gebied van media en grafische sector, u wilt toch ook een levende en bruikbare website voor uw bedrijf die telkens te zien is op alle mobiele telefoons en tablets? en een informatieve video advertensie die u via facebook en youtube kunt verspreiden om zo meer klanten binnen te halen, en niet te vergeten een mobiele app, wij adviseren en helpen u ook mee met allerlei nieuwe technieken om uw website via google en facebook meer bekender te worden en uw 'business' naar volgende stap brengen.

Grafisch ontwerp

Goed huisstijl ontwerp vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur richting en herkenbaarheid. In het Engels dekt de vlag nog beter de lading: corporate identity. Want identiteit, dát is waar het om gaat. Niet zozeer om gewoon mooi voor de dag te komen, maar zeker ook om richting en ondersteuning te geven aan doelstelling en visie. Een goede huisstijl helpt in de beoordeling bij een eerste kennismaking via website, visitekaartje of brief en zet direct een bepaald beeld neer. Degelijk of juist hip, vertrouwenwekkend of brutaal, flitsend of zakelijk.

Filmproducties

Film is sinds kort een van meest belangrijke middel om uw boodschap over te dragen. Vooral met het doel om niet alleen via televisie, maar ook via Social Media – waarbij gebruik wordt gemaakt van virals en korte films – een boodschap uit te dragen die mensen aan het denken zet. Bij filmproducties kunt u denken aan grote evenementenregistratie , dansvoorstellingen, aan bedrijfsfilms, commercials op tv en online, viral videos, muziek videoclips . Wat het ook is, met creatieve shots mooie montages en optimaal HD beeldkwaliteit, maak je het allemaal bij Delux Media.

Trouwreportage

Uw trouwdag, de mooiste dag van uw leven, de mooiste herinneringen staan op de mooiste beelden, Een dag die je niet over kunt doen,maar wel altijd terug wilt kijken, u zult genieten van deze speciale dag en wij zullen genieten om deze speciale dag vast te leggen op het beeld. Voor meer informatie raadpleeg: BruiloftOpBeeld.nl

Webdevelopment

Webdesign is samen met webdevelopment één van de pijlers waarop een succesvol internetproject steunt. Goed webdesign zorgt niet alleen voor een krachtige uitstraling aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf of organisatie, maar ook voor een doordacht gebruiksgemak zodat de eindgebruiker gemakkelijk de nodige informatie kan vinden.Delux Media streeft naar goed vormgegeven projecten die voldoen aan de laatste trends en bantwoorden de eisen van de klant. Bij ons kunt u terecht voor websites van alle maten en kleuren, ons team gaat geen uitdaging uit de weg.

Mobiele Apps

Delux Media ontwikkelt uw applicaties voor zowel smartphones als tablets op alle gewenste platformen (iOS iPhone & iPad, Android en Windows Phone). Mobile development vraagt om innovatie, creativiteit en een efficiënte productiestraat. Het Delux Media team bestaat uit ervaren mobile developers. Concepting en design wordt door ons creatieve team uitgevoerd. Met de jarenlange ervaring en opgedane expertise is Delux Media inmiddels een van de toonaangevende bedrijven die voorop loopt in de ontwikkeling van mobiele applicaties.

Fotografie

Fotografie kunt u zien als een ‘must’ van een mooi, doeltreffend en kwaliteit vergrotend onderdeel in uw communicatiemiddelen. Alle middelen die u inzet met professionele en hoge kwaliteit foto’s worden effectiever, bereiken het doel en zien er gewoonweg schitterend uit. Ze vragen letterlijk om aandacht: dat is wat fotografie bij ons betekent. Met een goede foto draagt u uw boodschap helderder over . Laat mensen dus een goed voorbeeld zien van wat u bedoelt.

Over Ons

Delux Media is een jong en dynamisch media bureau,

dat gespecialiseerd is in het tot stand brengen van crossmediale producties voor uw bedrijf.

Lees meer

Twitter feed

SnapshotsSnapshots 'captured' door Delux Media

Contact infoOnze contact gegevens

Mercuriusweg 18,
2531 AW,  Den Haag

  www.deluxmedia.nl

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 085 06 09 344