Over Delux Media

Welkom op de website van Delux Media

Delux Media is een jong  en dynamisch mediabureau wat zich richt op het bedenken en produceren van film, fotografie, grafische vormgeving en webdevelopment/webdesign. Deze mediaproducties hebben vrijwel altijd als doel om u & uw bedrijf meer naamsbekendheid en inkomsten te laten genereren, daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in de multimediawereld. Ook zijn we uitgerust met een zeer divers pakket aan specialisten, wat uw wildste mediaproducties kunnen realiseren en uw bedrijf een unieke look & feel.

De ervaring en professionaliteit van onze medewerkers staan garant voor een origineel en creatief eindproduct dat optimaal op uw wensen is afgestemd. Bij uitstek is Delux Media in staat maatwerk voor uw bedrijf te leveren, hetgeen bereikt wordt door een zeer persoonlijke benadering.

Onze overtuiging is dat niet alleen uw film perfect moet zijn, maar ook de website waar zij op te zien is. De website die ontworpen en ontwikkeld is door hetzelfde team. De website waarop de foto’s kloppen; welke gebruikt worden in de flyers en brochures die verspreid zijn. U begrijpt het wel, Delux Media heeft een effectieve, doelgerichte en veelzijdige reclamebundel, wat u altijd al zocht..

 

Social media

Delux Media

Multimedia Bureau

Over Ons

Delux Media is een jong en dynamisch media bureau,

dat gespecialiseerd is in het tot stand brengen van crossmediale producties voor uw bedrijf.

Lees meer

Twitter feed

SnapshotsSnapshots 'captured' door Delux Media

Contact infoOnze contact gegevens

Mercuriusweg 18,
2531 AW,  Den Haag

  www.deluxmedia.nl

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 085 06 09 344